Zomerkamp Blog

terug naar overzicht

6 vroeg-boek voordelen voor zomerkampen!

De zomer mag dan nog wel maanden weg zijn, nu is eigenlijk het ideale moment om te beginnen met het plannen van een zomerkamp. Hieronder 6  voordelen van een vroege inschrijving:

  1. Maak gebruik van vroegboek kortingen - Veel zomerkamp organisaties geven kortingen wanneer je voor een bepaalde datum boekt. Wie houdt er nou niet van een kans om geld te besparen?
  2. Bespaar jezelf latere stress – Planning geeft je de tijd om alle opties goed te bekijken en om je kinderen bij  dit proces te betrekken.
  3. Reserveer jouw kampplek voordat het vol zit – Populaire (nieuwe) zomerkampen kunnen soms al in maart vol zitten. Vroeg boeken voorkomt teleurstellingen later.
  4. Leg je zomer agenda vast – Wanneer de data van kinds zomerkamp bekend is, geeft het je de mogelijkheid ook andere vakanties en activiteiten vroeg te plannen.
  5. Leg contacten – Overleg met de ouders van de vriendjes van je kinderen om te horen welke zomerkampen zij overwegen . Het vastleggen van contacten vooraf aan een zomerkamp kan het kamp nog stresslozer en leuker maken voor uw kinderen.
  6. Voorpret – Kinderen hebben iets leuks om naar uit te kijken, genieten van de voorpret en kunnen zich mentaal voorbereiden.

Raak die winterdepressie kwijt en duik in de zomerkamp voorbereidingen! Ga naar Zomerkampen.net en vind de leukste kampen die geschikt zijn voor uw kinderen. We hebben honderden verschillende jeugdkampen in Nederland en Europa op de site staan van tal van organisaties. Veel plezier!

Space Expo ET PR 019

Reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie