Zeilkamp

Ga lekker op zeilkamp en leer of verbeter je vaardigheden, voor alle leeftijden en niveau's! Het maakt niet uit of je al gevorderd bent of nog beginner, je kunt altijd wel wat bijleren op zeilkamp. Lees gerust ook ons artikel over het kiezen van het beste zeilkamp "Hoe kies ik de beste zeilschool voor een fantastisch zeilkamp?" om je te helpen bij de keuze.

Zeilkamp voor iedereen

Zeilkampen zijn voor iedereen weggelegd. Of je nu voor het eerst wilt leren zeilen of je al een gevorderde zeiler bent. Wij hebben alle soorten zeilkampen staan die aangeboden worden door onze partners. Daarbij zijn er kampen voor de kleine zeilboten (optimist) of bijvoorbeeld om te varen met meerdere vriendjes in een kielboot. Bekijk het aanbod hieronder en schrijf je meteen in!

Zeilkamp voor beginners

Alle zeilkampen delen de groepen in op de verschillende niveaus. Hierdoor is het voor beginners goed om te oefenen in de optimist. Dit is eigenlijk de eerste zeilboot waar je zelfstandig in kan varen omdat deze zeilboot niet heel hard gaan. Nadat je goed met de optimist overweg kunt wordt er gekeken in wat welk ander type zeilboot je eventueel kunt gaan varen.

Zeilkamp voor gevorderden

Wanneer je gevorderd bent in het zeilen zijn er natuurlijk genoeg zeilboten waarin je jouw kunsten op het water kunt laten zien. Vaak zul je dan in tweetallen varen. Bijvoorbeeld in "de Laser." Samen met jouw zeilmaatje wissel je af om aan het roer te zitten of de fok te bedienen. In de Laser kan je snel over het water gaan. Je leert hier ook om de boot weer uit het water te trekken wanneer je bent omgeslagen.

Zeilschool de Stipe Laser Pico 12-14

Zeilschool de Stipe Laser Pico 12-14

Een week op zeilkamp in de Laser Pico is gegarandeerd actie! Lekker in het zonnetje over het water knallen door de wind. Op de zeilschool zorgt de staf altijd voor een onvergetelijke ervaring. De Laser Pico vaar je met 2 personen en is geschikt voor beginners en gevorderden!

Ga mee zeilen in de Laser Pico
De Brielse Zeilschool 8-17

De Brielse Zeilschool 8-17

Kom zeilen in een Zestienkwadraat, Laser Vago of Optimist deze zomer! Al 60 jaar organiseren wij 6 zomerkampen voor 8 t/m 17 jaar. Een week vol zeilen, buiten zijn, gave spellen en heel veel plezier! 

Ga mee zeilen!
Zeilschool Us Untwyk 10-14

Zeilschool Us Untwyk 10-14

Een kleinschalige overzichtelijke zeilschool voor kinderen van 10 t/m 14 jaar dat is Us Untwyk. We zeilen in houten 16 Kwadraten en Laser Pico`s. Elke avond is er een afwisselend programma. Kennismakingsspelen, kampvuur, goochelshow, disco,  bingo en natuurlijk de bonte avond. Op vrijdag gaan we met z`n allen waterskiën.

Schrijf je nu in!
Cursus Kielboot 12-18

Cursus Kielboot 12-18

Wil je op de grootste zeilboot die we hebben lange tochten maken? De kiel onder de boot zorgt ervoor dat de boot erg stabiel is waardoor je super schuin kunt gaan hangen. Dan ga je nog harder!

Lekker het water op in de zomer!
Zeilschool de Stipe Optimist 7-12

Zeilschool de Stipe Optimist 7-12

Leren zeilen met heel veel pret of heel veel meer leren? Dat kan allemaal in de optimist! Onze staf zorgt ervoor dat iedereen zich meteen thuis voelt op onze Zeilschool. De optimist vaar je in je eentje, maar wel in een groepje met andere optimist. Je leert het zeilen spelenderwijs aan, als kapitein van je eigen boot!

Deze zomer mee varen in een optimist