Wintersport

Heerlijk op wintersport naar Oostenrijk samen met je leeftijdsgenoten? Leer skien of snowboarden op een ''zomerkamp'' in de winter ;) Of je nu beginner of gevorderd bent, er zijn altijd goed opgeleide instructeurs en professionele begleiding aanwezig, om jouw wintersport kamp voor jou zo veilig en aangenaam mogelijk te maken!

Wintersportkamp

Heb jij in de zomer ook zo een verlangen naar de sneeuw? Dat komt dan goed uit want wij hebben hier de kampen geselecteerd zodat jij ook in de zomer kan genieten van jouw skies en/of snowboard op de wintersportkampen van onze partners. Kan jij bijvoorbeeld al een rondje op jouw snowboard draaien of achteruit skiën? Dan leer je dat op deze geweldige kampen in de sneeuw. 

Natuurlijk kan het glijden met de tube niet achterwegen blijven en zal jij met de band de piste af gaan.

Winter- en Summercamps 6-16

Winter- en Summercamps 6-16

Doe mee met een winter- of summercamp bij SnowWorld Zoetermeer en Landgraaf! Tijdens iedere schoolvakantie vijf dagen vol sport, spel, vermaak en plezier inclusief lunch en diner.

Ga ook op kamp bij SnowWorld
Ski & Snowboard Tsjechië 12-18

Ski & Snowboard Tsjechië 12-18

Jij houdt van een wit sneeuwtapijt? Vooral als het is om met je skilatten of snowboard door te glijden. We hebben goed nieuws! Je kan met Sporta de nieuwste place to be voor jonge snowlovers ontdekken! In Splindleruv Mlyn vind je het grootste skigebied van Tsjechië!

Ontdek de sneeuw in Tsjechië
Winter- en Summercamps

Winter- en Summercamps

SnowWorld Landgraaf heeft te gekke Winter- en Summercamps voor kinderen van 6 t/m 16 jaar! Iedere vakantieweek,  5 dagen van 09:00 tot 18:00 uur sport, spel en plezier. Er worden verschillende activiteiten gedaan zoals: voetbal, volleybal, tot boogschieten, survival en uiteraard ook skiën en snowboarden. De Winter- en Summercamps zijn inclusief gezonde lunches en diners!

Schrijf je direct in!