Bushcraft Camp 8-13

Bushcraft Camp 8-13Bushcraft Camp 8-13 - NederlandBushcraft Camp 8-13 - Oldebroek

Over dit kamp

Leeftijd:8 t/m 13 jaar
Locatie:Oldebroek, Nederland
Prijs: € 589,-
Groep 18-10 jaar
Groep 210-13 jaar
Dagen:4 of 7
Datum:

Tussen 8-07 en 18-08 2018

Omschrijving

Overleven in de natuur, dat is wat Bushcraft letterlijk betekent. Deze week beleven we vanuit ons basiskamp, een grote vuurtent en vuurplaats midden in het bos. 

Een avond vangen we zelfs ons eigen eten.

Activiteiten

Het is een week vol met actie en avontuur. Met een heuse expeditie starten we deze week, waar je ervaart om water te zuiveren, eetbare planten te herkennen, vuur te maken en overlevingstechnieken eigen maakt. 

We blijven niet alleen op het basiskamp, we gaan 2 dagen op safari waarbij we tijdens de GPS-tocht een visvijver tegen komen. Na onze zelf gevangen maaltijd en een gezellige kampvuuravond overnachten we in onze eigen bivak in het bos.

Verder crossen we rond op een ATB en ga je klimmen in bomen, zwaaien aan een liaan en nog veel meer!

Schrijf je in

Dit kamp is alleen voor echte avonturiers! Een halve week is ook mogelijk.

Schrijf je nu in voor dit kamp

Locatie

Oldebroek ,Nederland

Tags

Reacties

Mariken de Koning - 25 April 2016 15:10:11
Beste mensen,
Jullie kampen zien er heel goed uit. Ik heb twee vragen:
1. Ik heb twee jongens van 9 en 11 jaar. Als zij beide deelnemen aan het Bushcraft kamp in dezelfde week, komen ze elkaar daar dan tegen of zijn de leeftijdsgroepen geheel gescheiden?
2. Mijn zoon van 9 jaar heeft vrij ernstig hoogtevrees; parcoursen hoog in bomen vindt hij heel naar. Kan een kind afzien van een activiteit?
Groet en dank, Mariken
Joyce van Dijk - 26 April 2016 11:24:39
Beste Mariken,

Wat leuk dat de jongens bij ons op Bushcraft camp willen komen!
De aangegeven leeftijden zijn richtleeftijden. Dat wil zeggen dat er, als daar een goede reden voor is, altijd van afgeweken kan worden. Het programma verschilt qua inhoud niet enorm veel voor het bushcraft camp van 8-10 jaar en het kamp van 10-13 jaar. Het grootste verschil daar zit hem in de bedtijden en de begeleiding die aangepast is op de leeftijden. Wanneer u ze allebei zou willen opgeven voor het kamp van 8-10 of van 10-13 kan dat dus gewoon.
Betreffende uw tweede vraag over het hoogtevrees van de jongste. Kinderen worden bij ons wel gestimuleerd om activiteiten mee te doen maar nooit gedwongen. Wanneer we merken dat de angst wat dieper zit zullen we er dan ook voor kiezen om hem een andere rol te geven tijdens de activiteit zodat hij toch bezig is zonder dat hij naar boven hoeft. Wanneer u ze opgeeft zouden we u wel willen vragen om even bij de bijzonderheden aan te geven dat hij hoogtevrees heeft dan kunnen we daar op voorhand al rekening mee houden.
Wanneer u de jongens wil opgeven kan dat via onderstaande link: https://www.clubadventure.nl/vakantie-boeken/

Met vriendelijke groet,
Joyce van Dijk
Club Adventure Jeugdvakanties
Barbara - 13 Mei 2017 22:29:21
Het spreekt mij erg aan, maar is het mogelijk Dat mijn dochters wel bij elkaar slapen. De activiteiten apart vind ik niet erg. Ze zijn 10 en 12
Club Adventure Jeugdvakanties - 15 Mei 2017 12:03:59
Beste Barbara,

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in het Bushcraft kamp voor uw dochters. Als u bij de boeking aangeeft dat uw kinderen bij elkaar ingedeeld willen worden, zullen wij daar rekening mee houden tijdens het indelen van de kamers. Zij hebben dus de mogelijkheid om bij elkaar te slapen. Wij bieden het Bushcraft kamp aan aan kinderen van 8 t/m 10 jaar en kinderen van 10 t/m 13 jaar. Uw jongste dochter zou bij beide doelgroepen ingeschreven kunnen worden, u kunt er dus voor kiezen dat uw dochters samen activiteiten doen of juist apart. Wanneer u uw dochters wilt opgeven kan dat via onderstaande link: https://www.clubadventure.nl/vakantie-boeken/

Met vriendelijke groet,
Club Adventure Jeugdvakanties
Mar - 8 December 2017 14:14:59
Hallo,
Ik ben Belgische alsook m'n zoon van 11. Ik vind niet zo'n survival-kamp ingericht door een Belgische organisatie. Gaan er bij jullie ook soms Vlaamse kinderen mee ?
Club Adventure Jeugdvakanties - 11 December 2017 10:31:10
Beste Mar,

Bedankt voor uw interesse in het Bushcraft camp bij Club Adventure! Er komen kinderen uit alle landen naar onze kampen, zo ook Vlaamse kinderen. Dus uw zoon zal niet de enige zijn die niet in Nederland woont. Tijdens de vakantieweek starten we ook met kennismakingsspelen, om zo de eerste contacten te leggen tussen de kinderen. Als u meer informatie wenst over het aantal Vlaamse kinderen in dezelfde week, vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen zodat wij dit voor u uit kunnen zoeken.

Met vriendelijke groet,
Club Adventure Jeugdvakanties

Reageer op dit kamp

Reageer op dit kamp