Survivalkamp

Survivalkampen behoren tot de meest populaire zomerkampen voor kinderen, jongeren maar ook volwassenen. Survivalkampen zijn actief, avontuurlijk, spannend en gezellig omdat je altijd samenwerkt en elkaar nodig hebt. Vaak ontstaat er dan ook een hecht "wij" gevoel bij een survivalkamp en is een uitstekende manier om de banden tussen familie, vrienden te versterken of om nieuwe vrienden te leren ontmoeten. Een van de meest populaire locaties is en blijft de Ardennen. Survival Ardennen in Frankrijk of België wat relatief dichtbij is is en een prachtige omgeving dat zich uitstekend leent voor de vele activiteiten die bij een survivalkamp kunnen horen. Naast de Ardennen zijn en genoeg andere mogelijke bestemmingen voor een survivalkamp, zoals hier in Nederland, of in Slovenië, Kroatië en Tsjechië.

Bekijk hier verschillende survivalkampen van verschillende aanbieders, bestemmingen en leeftijden en boek je eigen actieve overlevings avontuur direct!

Survival Overasselt 8-13

Survival Overasselt 8-13

Het meest populaire kamp van Club Adventure ooit! Wil jij een week lang alle basistechnieken leren om te overleven en deze gebruiken tijdens het echte werk in de bossen? 

Overleef dit Survivalkamp
Survivalkamp Ardennen 12-18

Survivalkamp Ardennen 12-18

Altijd al willen ervaren wat een echt survivalkamp inhoudt? Ga dan van mee op zomerkamp! Met een groep je eigen weg vinden in het bos met kaart, kompas en GPS terwijl je lol hebt met de anderen. Samen uitdagingen aangaan zoals mountainbiken en koken op vuur...

Ga mee outdoors!
Bushcraft Camp 8-13

Bushcraft Camp 8-13

Overleven in de natuur, dat is wat Bushcraft letterlijk betekent. Deze week beleven we vanuit ons basiskamp, een grote vuurtent en vuurplaats midden in het bos. 

Ga mee op avontuur!
Robinson Camp 12-16

Robinson Camp 12-16

Vissen vangen, vuur maken, schat zoeken en nog veel meer! Gedurende de week leer jij om een echte Robinsons te worden. Elke dag krijg jij gave workshops en activiteiten die van jou een echte Robinson maken.

Ga mee op Robinson kamp!
Ardennen Adventure Camp 12-16

Ardennen Adventure Camp 12-16

Midden in de Belgische Ardennen ligt de prachtige Lesse vallei, vlakbij de oude vestingstad Dinant. Hier vind je een riante, historische kasteelboerderij met een kampeerterrein. Dé perfecte locatie voor verschillende buitensport activiteiten zoals mountainbiken, klimmen & abseilen of kanovaren!

Kom mee op avonturenkamp!