Surfkamp

"Ride the Waves" op een supervet Surfkamp deze zomer. Op Zomerkampen.NET tonen wij verschillende surfkampen aan in binnen- en buitenland.

Surfkamp in Nederland

De surfkampen in Nederland vinden plaats op verschillende stranden langs de Noordzee zoals op Bloemendaal, Scheveningen, Schoorl, Ouddorp, Wijk aan Zee en zelfs op Vlieland. Tijdens deze kampen kan je voor het eerst gaan surfen op de golven en/of je techniek verbeteren wanneer je al ervaring hebt met het surfen. 

Een surfkamp in Nederland is een ideale start van jouw surf hobby omdat het dichtbij huis is en niet super moeilijk om te leren. De golven in de Noordzee zijn wat minder hoog dan rond Spanje en Frankrijk maar dat betekent niet dat ze minder leuk zijn.

Surfcamp in het buitenland

Daarnaast vind je op Zomerkampen.NET natuurlijk ook surfcamps buiten Nederland in bijvoorbeeld Frankrijk of Spanje. Deze surfcamps in het buitenland geven je een nog zomers gevoel en leer je surfen op de golven van de Middenlandse zee of zelfs in de Golf van Biskaje. Tijdens deze surfcamps in Spanje en Frankrijk leef je het echte surfleven (mede door de tempratuur) op het strand. De golven in Spanje en Frankrijk zijn anders dan op onze eigen Noordzee doordat deze veel langer en hoger zijn dan de korte en lagere golven die wij kennen. Hierdoor heb je nog meer surfplezier dan op de Noordzee. 

Juniorcamp Moliets Frankrijk 12-16

Juniorcamp Moliets Frankrijk 12-16

Ga deze zomer mee op surfkamp met Surfblend in Moliets en beleef een toffe week vol surfen, fun en actie! Verblijf met andere jongeren tussen de 12 en 16 jaar een week lang op een 4-sterren camp in de duinen aan het strand, onder begeleiding van een spontane en ervaren crew.

Ga mee naar Frankrijk
The Ozlines Grommet surfcamp 8-15

The Ozlines Grommet surfcamp 8-15

Kom je ook naar ons supergave surf camp op de beste golfsurfspot van Nederland?Pas wel op want surfen is verslavend! Na een week surfen en chillen op strand Noordpier in Wijk aan Zee, heb je “ the surf bug” voorgoed te pakken!

Surfen is “ a way of life” en die ga je ontdekken op ons kamp!

Surf mee op de golven
Surfana Zomerkamp Bloemendaal 12-15

Surfana Zomerkamp Bloemendaal 12-15

Wil jij naar een te gek surf kamp deze zomer? Droom dan even met ons mee: Je slaapt midden in de duinen, we gaan elke dag het water in om te surfen en we zijn heel veel in de natuur. Onze gecertificeerde instructeurs weten jou in een week alles te leren wat je moet weten om de tofste golven te surfen! 

Ga naar de website
Surfana Kids surfkamp 7-12

Surfana Kids surfkamp 7-12

Ben je tussen de 7 en 12 jaar en heb jij zin in een week vol surfen en activiteiten op het strand? Kom dan naar het Kidscamp van Surfana Zandvoort! Op dit dagkamp ga je elke dag surfen. Na de surfles gaan we op avontuur in de duinen, of beleven een actief en creatief middagprogramma op het strand. Ben jij klaar voor de leukste week van de zomer?

Schrijf je direct in!
Watersport Paradise 13+

Watersport Paradise 13+

Dit watersport kamp aan de Spaanse kust is ideaal voor avonturiers die graag heel wat nieuwe sporten willen ontdekken zowel op het water als in de bergen.

Ga mee relaxen en chillen
Brunotti Beachcamp Junior 12-16

Brunotti Beachcamp Junior 12-16

Ook deze zomer organiseert Surfschool-Katwijk weer het Brunotti Beachcamp Junior. Dit surfcamp onderscheid zich in zijn sportieve programma. Hier gaan de deelnemers naast iedere dag surfen ook o.a. mountainbiken, raften, powerkiten, bodyboarden en (Mega) suppen. Dit surfkamp is een dagkamp voor jongeren in de leeftijd 12 t/m 16 jaar waarbij je kan kiezen uit 3, 4 of 5 dagen deelname.

Ga mee surfen!
San Vicente Surfkamp 16-21

San Vicente Surfkamp 16-21

Surfen, feesten en nog veel meer vette activiteiten beleven op je surfkamp?

Surfen en feesten in 1
Surfcamp 16+ Moliets Frankrijk

Surfcamp 16+ Moliets Frankrijk

Ga deze zomer mee op surfkamp met Surfblend in Moliets en beleef een toffe week vol surfen, fun en actie! Verblijf met andere jongeren van 16+ jaar een week lang op een 4-sterren camp in de duinen aan het strand, onder begeleiding van een spontane en ervaren crew.

Surfen en feesten in Frankrijk
Hart Beach Surfcamps Scheveningen 6-12

Hart Beach Surfcamps Scheveningen 6-12

Onvergetelijke dagen vol fun, surf en avontuur! Hart Beach Quiksilver surfschool is het hele jaar door geopend en organiseert in alle schoolvakanties surfcamps! Dit in de krokusvakantie, met Pinksteren, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie.

Surf mee in Scheveningen
Surfkamp Noord Holland 8–16

Surfkamp Noord Holland 8–16

Wil jij omgetoverd worden tot een surfdude –of babe? Dit is je kans! Tijdens dit te gekke dagkamp ga je elke dag golfsurfen om aan het einde van de week de golven te kunnen overmeesteren. Je krijgt les van de beste gekwalificeerde surfleraren en lifeguards. zelfs Nederlands Kampioene komt langs om tips & tricks met je te delen.

Pak die golf mee