Belangrijke vragen aan Surfblend

Als ouder van kind(eren) die op kamp willen gaan, wil je graag weten met wie ze dat doen, daarom stelde Zomerkampen.net alvast een aantal belangrijke vragen aan Surfblend om u kennis te laten maken met deze organisatie.

Waarom Surfblend ?
Logo Surfblend klein

Surfblend is dé specialist op het gebied van georganiseerde surfvakanties in Frankrijk
en Spanje. Al in 1999 organiseerden we ons eerste surfkamp in Moliets Plage, sinds toen zijn er meerdere bestemmingen bijgekomen en organiseren we surfkampen voor verschillende doelgroepen. Zo bieden we speciale surfkampen aan voor Juniors (12-16jr), Familycamps, Surf & Drive campervans, 16+-camps en 18+-camps.
Onze Juniorcamps zijn de ideale manier om kennis te maken met golfsurfen, maar ook om nieuwe vrienden te maken en vele andere spannende activiteiten te doen. Zo organiseren we o.a. een surfcontest, raften, canyoning, paintball, citytrips en movienights. Alle Juniorcamps worden begeleid door onze ervaren crew, de lessen worden gegeven door gediplomeerde en Nederlandstalige surfleraren en het eten is in handen van een goede cateraar. Kortom, een zorgeloze vakantie van begin tot eind!

Voor wie? (leeftijden, kinderen uit nl/be, overig)

Wij bieden camps en surfvakanties aan in België en Nederland voor:
- Kinderen van 12-16 jaar
- Jongeren / jong volwassenen 16+ en 18+
- Surf & Drive 21+
- Familycamp voor gezinnen uit België en Nederland.

Hoe lang organiseert Surfblend al jeugdkampen?

Sinds 1999, 17 jaar dus

Hoeveel deelnemers per begeleider zijn er op een zomerkamp aanwezig?

4 a 5 deelnemers per begeleider bij de Juniorcamps, 1 per 10 bij de overige formules.

Hoe vangt uw kampleiding kinderen op die alleen op zomerkamp gaan?

Alle deelnemers komen bij ons zonder ouders en op ieder kamp zijn er deelnemers die alleen komen, dus zonder broertjes, zusjes of familie. Het kamp en het programma zijn zo ingericht dat ze vanaf de eerste minuut iedereen leren kennen en uiteraard houdt onze crew alles goed in de gaten.
Vanaf het busvertrek staan ze onder begeleiding van ons. Bij aankomst wordt er een welkomstspel gespeeld en worden de slaapplaatsen ingedeeld. Er wordt de gehele week gesurft in kleine groepjes tijdens de surflessen, maar ook wordt er veel met de gehele groep gedaan zoals spelen, excursies, spannende activiteiten etc.
Voor de ouders is er 24/7 een telefoonnummer beschikbaar van onze managers, op deze manier kunnen ze altijd contact krijgen met hun zoon of dochter of de nodige updates krijgen.

Hoe gaat de kampleiding om met kinderen die “anders” zijn of mogelijk buiten de groep vallen?

Er is veel aandacht hiervoor, vaak wordt er eerst gesproken met het kind en daarna even gebeld met de ouders of dit vaker voorkomt en hoe we dit het beste aan gaan pakken. Gezamenlijk maken we dan een plan van aanpak en in overleg met ouders doen we dit in samenspraak met de groep of juist ‘onder de radar’. We kunnen veel spelen met de groepjes die we maken voor bijv. de surflessen en kunnen we kinderen een boost geven door ze bijv. bepaalde spellen te laten winnen.

Hoe is de bereikbaarheid van Surfblend tijdens een zomerkamp en wat is het beleid t.a.v. mobiele telefoons?

Tegenwoordig hebben de kinderen vaak zelf een mobiel bij en deze mogen ze bij zich dragen. Maar zoals eerder vermeld is er een apart nummer beschikbaar van onze manager ter plaatse, 24/7 bereikbaar.

Bij welke reisverenigingen / keurmerken is Surfblend aangesloten?

Surfblend valt onder de paraplu van Sundio Group International. Sundio is onder anderen bekend van Sunweb, Jiba, GOGO en Beachmasters. Als reisorganisatie zijn we daarom aangesloten bij de VVR, SGR en ANVR. Dit zijn dezelfde strenge voorwaarden zoals deze ook in Nederland gelden.

Zijn er bijzonderheden over Surfblend die u graag kwijt wilt?

Alhoewel wij van origine een Belgische organisatie zijn, is het aantal Belgische en Nederlandse deelnemers gelijk. Onze ervaring is dat de deelnemers het heel leuk vinden om in een ‘internationale’ omgeving te zijn, zeker omdat we allemaal dezelfde taal spreken.

Ik heb een andere specifieke vraag, waar kan ik deze stellen? (tel nr, email)

info@surfblend.com 


Juniorcamp Moliets Frankrijk 12-16

Juniorcamp Moliets Frankrijk 12-16

Ga deze zomer mee op surfkamp met Surfblend in Moliets en beleef een toffe week vol surfen, fun en actie! Verblijf met andere jongeren tussen de 12 en 16 jaar een week lang op een 4-sterren camp in de duinen aan het strand, onder begeleiding van een spontane en ervaren crew.

Ga mee naar Frankrijk
Surfcamp 16+ Moliets Frankrijk

Surfcamp 16+ Moliets Frankrijk

Ga deze zomer mee op surfkamp met Surfblend in Moliets en beleef een toffe week vol surfen, fun en actie! Verblijf met andere jongeren van 16+ jaar een week lang op een 4-sterren camp in de duinen aan het strand, onder begeleiding van een spontane en ervaren crew.

Surfen en feesten in Frankrijk
Surfcamp 18+ Loredo Surf Resort Spanje

Surfcamp 18+ Loredo Surf Resort Spanje

Beleef een vakantie vol zon, zee, toffe activiteiten en uitstapjes, samen met andere jongeren van 18+ jaar! Leer surfen van ervaren en gepassioneerde surfleraren of verbeter je skills en krijg alle tips en tricks die je nog hebt om golven te kunnen pakken.

Surfen en feesten in de Spaanse zon
Juniorcamp Zarautz Spanje 12-16

Juniorcamp Zarautz Spanje 12-16

Maak herinneringen en vrienden voor het leven op een surfkamp van Surfblend! Ga mee naar Zarautz, een paradijs voor strand- en surfliefhebbers. Zarautz ligt in een baai waardoor er veel minder stroming is en de golven clean binnenkomen. De ideale spot om te leren surfen, om je surf skills te verbeteren of je te laten inspireren door professionele surfers tijdens internationale wedstrijden!

Surfen op Spaanse golven
Surfcamp Zarautz Sheddies 16+

Surfcamp Zarautz Sheddies 16+

Zarautz is al jaren een van onze populairste bestemmingen en dat is niet voor niets! Vanuit jouw Sheddie loop je binnen een paar minuten naar de kust om te surfen en te chillen op het strand. Daarnaast kun je een sprong maken van de Cliff jump, relaxen op ons camp en natuurlijk het gezellige centrum van Zarautz bezoeken! 

Let's go Surfin now!