Strand en Uitgaan

De strand en uitgaan zomerkampen die worden aangeboden door de partners van zomerkampen.net. Dit betekent dat jij samen met de begeleiding van dit zomerkamp gaat genieten van zon, zee strand en uitgaan op de mooie feestbestemmingen.

Strand en Uitgaan in het buitenland

Niets is mooier dan te genieten van strand en uitgaan in het buitenland. Wat denk je bijvoorbeeld van heerlijk genieten in Kroatië of op de Spaanse stranden. Het is niet alleen maar relaxen in het buitenland maar ook natuurlijk een beetje actie zoals snorkelen en outdoor activiteiten op het strand. Daarnaast ben je ook veel op het water in het waterpark of op je luchtbedje. Bekijk het aanbod hieronder en schrijf je meteen in!

Jongerenreis Kroatië 15-17

Jongerenreis Kroatië 15-17

Ga voor strand, actie en avontuur tijdens deze jongerenreis Kroatië! Geniet van een echte jongerenreis direct aan het strand op een 4-sterrencamping. Met onder andere rivertubing, zeekajakken en snorkelen op het programma is dit de ideale reis voor jongeren die houden van strand, feest en actie.

Ga mee op jongerenreis naar Kroatië
Mimizan: Surf & Party 18+

Mimizan: Surf & Party 18+

De perfecte combinatie van heerlijk surfen overdag en vette parties ’s avonds.

Schrijf je in!
Jongerenvakantie Spanje

Jongerenvakantie Spanje

Een Combinatie van zon, zee, strand en topactiviteiten tijdens deze afwisselende jongerenvakantie in Spanje. Nabij Salou. Enjoy de terrasjes, cocktails en het uitgaan, maar doe meer dan alleen bruin bakken op het strand!

Ga mee naar de Spaanse zon!
Summer Experience Spanje 12-18

Summer Experience Spanje 12-18

Deze zomer ga jij naar de zon! In Spanje vind je een stukje paradijs waar je kan watersporten, maar ook op uitstap gaat. Vertelden we al dat we op wandelafstand van het strand verblijven?

Schrijf je nu in!