Strand en Uitgaan

De strand en uitgaan zomerkampen die worden aangeboden door de partners van zomerkampen.net. Dit betekent dat jij samen met de begeleiding van dit zomerkamp gaat genieten van zon, zee strand en uitgaan op de mooie feestbestemmingen.

Strand en Uitgaan in het buitenland

Niets is mooier dan te genieten van strand en uitgaan in het buitenland. Wat denk je bijvoorbeeld van heerlijk genieten in Kroatië of op de Spaanse stranden. Het is niet alleen maar relaxen in het buitenland maar ook natuurlijk een beetje actie zoals snorkelen en outdoor activiteiten op het strand. Daarnaast ben je ook veel op het water in het waterpark of op je luchtbedje. Bekijk het aanbod hieronder en schrijf je meteen in!

Jongerenreis Kroatië 15-17

Jongerenreis Kroatië 15-17

Ga voor strand, actie en avontuur tijdens deze jongerenreis Kroatië! Geniet van een echte jongerenreis direct aan het strand op een 4-sterrencamping. Met onder andere rivertubing, zeekajakken en snorkelen op het programma is dit de ideale reis voor jongeren die houden van strand, feest en actie.

Ga mee op jongerenreis naar Kroatië
Biscarrosse Surfkamp 18-25

Biscarrosse Surfkamp 18-25

Dit legendarische surfdorpje is ideaal voor de perfecte combinatie van surfen en chillen.

Schrijf je in!
Summer Experience 12-18

Summer Experience 12-18

Deze zomer ga jij naar de zon! In Spanje vind je een stukje paradijs waar je kan watersporten, maar ook op uitstap gaat. Vertelden we al dat we op wandelafstand van het strand verblijven?

Schrijf nu in!
Surf Spanje 12-18

Surf Spanje 12-18

Welkom op het strand van San Vicente voor een stevige cursus surfen. Doe er nog enkele vette activiteiten bij en een stralende zon en je hebt een droomvakantie.

Schrijf je nu in!