Jobe Summercamps 10-17 jaar

Jobe Summercamps 10-17 jaarJobe Summercamps 10-17 jaar - NederlandJobe Summercamps 10-17 jaar - BiesboschBoard academy boot

Over dit kamp

Leeftijd:10 t/m 17 jaar
Locatie:Biesbosch, Nederland
Prijs: €499,-
Datum:

Tussen 10-7 en 25-8 2017

Omschrijving

Board Academy biedt in samenwerking met het watersportmerk Jobe jou een onvergetelijk summercamp aan. Met de luxe van vakantiewoningen en het plezier  van elke dag bezig zijn met watersporten.

Board Academy biedt in samenwerking met het watersportmerk Jobe jou een onvergetelijk summercamp aan. Aangezien Board Academy gelegen is op de prachtige locatie bij Europarcs Recreatie en watersportcentrum de Biesbosch geniet je tijdens het zomerkamp van het comfort van een luxe vakantiewoning en alle voorzieningen van het park, terwijl je daarnaast elke dag bezig bent met de tofste watersporten!

Wat kan je verwachten tijdens de summercamps?

 – Vijf dagen lang watersport adrenaline door je lichaam

– Kennismaken met verschillende (board)sporten op het water en op het land

– Slapen in een luxe vakantiewoning van Europarcs

– Lekker & gezond eten, drinken en natuurlijk een afsluitende BBQ

– Gebruik maken van alle faciliteiten van Europarcs de Biesbosch

– 24 – uur begeleiding door pedagogisch medewerkers en gepassioneerde wakeboardinstructeurs

– Goodie bag van Jobe.

Tijdens de Jobe Summercamps gaan we elke dag het water op met de Wakeboardboot. Hier kan je kiezen welke watersport je wilt doen. Je kan hierbij kiezen uit wakeboarden, waterskien, kneeboarden of wakesurfen. Natuurlijk gaan we ook het water op met allerlei gave Funtubes, zoals de Banaan, de Charger en de Sonar van Jobe! Naast het waterprogramma wordt je uitgedaagd met verschillende andere sporten, zoals longboarden, Skatey rijden, Suppen, zwemmen, trick training op de grote trampoline, en nog veel meer. Het is een volle week, maar natuurlijk zijn er ook lekkere chill momenten bij de boarders lounge.

Wanneer zijn de kampen?

10 t/m 14 juli 2017
17 t/m 21 juli 2017
24 t/m 28 juli 2017
31 juli t/m 4 augustus 2017
7 t/m 11 augustus 2017
14 t/m 18 augustus 2017
21 t/m 25 augustus 2017

 

Wij bieden de summercamps aan voor de leeftijden 10 t/m 17 jaar. Hierbij maken wij een onderscheid in de huisjes verdeling. Zo hebben het zomerkamp van 10 t/m 13 jaar en het jeugdkamp van 14 t/m 17 jaar. Kom je samen met je oudere broer of zus en wil je graag bij hem in het huisje slapen, dan kan dat natuurlijk worden geregeld!

Wat kost een Jobe Summercamp?

Board Academy biedt dit onvergetelijke zomerkamp aan voor €499,- per persoon. Dit is natuurlijk inclusief al het boven genoemde.

Meer informatie?

Voor alle informatie en hoe in de schrijven klik je op de button

Locatie

Biesbosch ,Nederland

Tags

Reacties

Stijn Vantilt - 12 Januari 2018 21:09:26
Vavanf welke datum kunnen wij boeken voor dit JOBE Summercamp

Reageer op dit kamp

Reageer op dit kamp