Sport en Board

Ga op sport zomerkamp en verbeter je skills van je favourite sport! Of leer een voor jou compleet nieuwe sport, een zomerkamp is de ideale gelegenheid om te ontdekken of jij deze sporten cool vind!

Ga bijvoorbeeld op, tenniskamp, hockeykamp, surfkamp, kitesurfkamp, wakeboardkamp, you name it!

Apeleuke Monkey Moves 4-9

Apeleuke Monkey Moves 4-9

Wil jij actief blijven deze zomer? Kom ook naar één van onze apeleuke multisport kampen! 5 dagen lang voetballen, hockeyen, klimmen & klauteren, basketballen en nog vééél meer leuke sporten doen! Of kom 4 dagen of 1 dag! Alles kan! Ook een luchtkasteel en waterfeest horen erbij! Elke apekop krijgt gratis een eigen zomerkamp shirt. Verder zijn er voldoende rustmomenten.

Schrijf je hier in!
Watersport Paradise 16-18

Watersport Paradise 16-18

Chillen met je vrienden onder de warme Spaanse zon, een coole mix van watersporten, avontuur en feest.

Meld je hier aan!
Jobe Summercamps 10-17 jaar

Jobe Summercamps 10-17 jaar

Board Academy biedt in samenwerking met het watersportmerk Jobe jou een onvergetelijk summercamp aan. Met de luxe van vakantiewoningen en het plezier  van elke dag bezig zijn met watersporten.

Beleef jouw summercamp op het water
Freerunning Camp 10-16

Freerunning Camp 10-16

Jij vindt het tof om je te verplaatsen van A naar B waarbij obstakels, zoals muurtjes, daken of railings worden getrotseerd? En jij krijgt ook een kick van springen, klimmen en maken van salto’s? Dan is dit jouw camp.

Run and be free!
Kitesurfkamp Noord Holland 13-18

Kitesurfkamp Noord Holland 13-18

Ga mee op kitesurfkamp naar één van de leukste bestemmingen aan de Nederlandse kust! Kitesurfen is een ontzettende populaire watersport. Niet voor niets, want wat is er nou leuker dan met hoge snelheid over het water surfen en misschien wel een sprong maken... Adrenalinekick gegarandeert!

Vlieg met ons mee!
Voetbal 6-14

Voetbal 6-14

Het hartje van Dries Mertens? Vergeet het! Als ster van het veld krijg jij na deze voetbalstage alle hartjes! Tijdens dit kamp gaan we voetballen… en nog eens voetballen!

Voetballers hier aanmelden!
Beachfun 12-17

Beachfun 12-17

Beachfun is een synoniem voor de Sporta BeachClub in Maaseik! De funmeter zal de hoogte in knallen als je hier op vakantie komt. Water, strand en tal van andere mogelijkheden zat in Maaseik!

Schrijf nu in!
Wakeboard Camp 12-16

Wakeboard Camp 12-16

Heb jij altijd al eens op de latten op het water willen staan? Dan is waterskiën écht wat voor jou! Of ben jij meer van het wakeboarden en ben je wel toe om een flip of een air railey te oefenen? Kom dan naar het Wakeboard Camp!

wordt een echte Wakeboarder