Musicalkamp

Wees creatief en ga op musicalkamp. Hou jij ook zo van acteren, zingen, dansen? Wil je dit allemaal leren en doen?! dat kan! Wie weet word jij wel een nieuwe musical en/of filmster, dit zou zomaar het begin kunnen zijn van een mooie carriere als musicalster!

Bekijk hier de musicalkampen van verschillende zomerkamp organisaties die dit aanbieden. Voor ouders hebben we ook nog een musicalkamp artikel geschreven.

Xapp Musicalkamp 7-16

Xapp Musicalkamp 7-16

Xapp Zomerkampen, het wordt een fantastische ervaring. Tijdens het musicalkamp worden repetities en workshops gegeven door uitstekende docenten en het resultaat is in alle gevallen een professionele eindproductie. Voor alle kinderen en jongeren die graag in de spotlights staan!

Meld je direct aan!
Musicalkamp 8-17 & 18+

Musicalkamp 8-17 & 18+

MusicalCamp is het musicalzomerkamp voor alle niveaus. Zo wordt het kamp ieder jaar bezocht door conservatoriumstudenten en castleden van musicalproducties als ‘The Sound of Music’ en ‘Billy Elliot’, maar ook door deelnemers die voor het eerst van het musicalvak komen proeven. 

Beleef jouw zomerkamp als musicalster
Theater Camp 12-16

Theater Camp 12-16

Gek op theater? Zet je eigen verhalen in scène, speel improvisatie games op het strand en neem deel aan gave activiteiten en creatieve workshops! Of je nu al op les zit bij een muziek-, musical- of toneelschool of nog helemaal geen ervaring hebt. Iedereen is welkom!

Ga mee op Theater Camp
KunstKamp Acteren 10-18

KunstKamp Acteren 10-18

Ga in juli of augustus 2018 mee met één van de Acteerkampen van MyDreams.
Samen gaan we de hele dag werken aan jouw toneel- en acteertalent, we maken een te gekke film en je gaat optreden in een groot theater!
Het worden zes super gave dagen waarin je niet alleen les krijgt van onze eigen professionele docenten, maar ook van bekende Nederlanders.

Ga mee met het Acteer- en Filmkamp