Musicalkamp

Wees creatief en ga op musicalkamp. Hou jij ook zo van acteren, zingen, dansen? Wil je dit allemaal leren en doen?! dat kan! Wie weet word jij wel een nieuwe musical en/of filmster, dit zou zomaar het begin kunnen zijn van een mooie carriere als musicalster!

Bekijk hier de musicalkampen van verschillende zomerkamp organisaties die dit aanbieden. Voor ouders hebben we ook nog een musicalkamp artikel geschreven.

Xapp Musicalkamp 7-16

Xapp Musicalkamp 7-16

Xapp Zomerkampen, het wordt een fantastische ervaring. Tijdens het musicalkamp worden repetities en workshops gegeven door uitstekende docenten en het resultaat is in alle gevallen een professionele eindproductie. Voor alle kinderen en jongeren die graag in de spotlights staan!

Meld je direct aan!
Musicalkamp voor alle niveaus 8-17 & 18+

Musicalkamp voor alle niveaus 8-17 & 18+

MusicalCamp is het musicalzomerkamp voor alle niveaus. Zowel conservatoriumstudenten en castleden van musicalproducties als ‘The Sound of Music’ en ‘Billy Elliot’ tot deelnemers die van het eerst van het musical vak komen proeven. 

Beleef jouw zomerkamp als musicalster
KunstKamp MuziekTheater 10-18

KunstKamp MuziekTheater 10-18

Ga in juli of augustus 2017 mee met één van de Musicalkampen van MyDreams.
Samen gaan we de hele dag zingen en acteren!
Het worden zes super gave dagen waarin je niet alleen les krijgt van onze eigen professionele docenten, maar ook van bekende Nederlanders.

Ga mee met het KunstKamp MuziekTheater
Festivalkamp 12-16

Festivalkamp 12-16

Zodra de zon weer hoog aan de hemel staat wordt het festivalseizoen in Nederland weer geopend!

Er is genoeg ruimte voor jouw talenten en ideeën. Dankzij verschillende workshops werk je in een week tijd toe naar je eigen optreden samen met andere kampdeelnemers.

Ga mee op festivalkamp