4 - 10 Jaar

Op deze pagina van zomerkampen.net vind je een overzicht van de leukste jeugdkampen voor kinderen van 4,5,6,7,8,9 en 10 jaar. Deze zomerkampen of kinderkampen vinden allemaal plaats dichtbij huis in Nederland. Er zijn ook zomerkampen waarbij kinderen thuis slapen, ook wel dagkampen genoemd. Bekijk hieronder het diverse aanbod en boek direct een leuk kinderkamp!

Zeemeermin Zomerkamp 8-12

Zeemeermin Zomerkamp 8-12

Wil jij een echte zeemeermin worden? Dat kan in dit zomerkamp! Zeemeermin Hanna leert je in 3 dagen zwemmen en presenteren als een zeemeermin. In een fotoshoot maak je je mooiste zeemeerminfoto en hoe gaaf is het om jezelf te zien zwemmen als zeemeermin in mooie onder water opnames! Een echt meidenkamp met ook een disco, film kijken en voorstelling maken!

Schrijf je hier in!
Apeleuke Monkey Moves 4-9

Apeleuke Monkey Moves 4-9

Wil jij actief blijven deze zomer? Kom ook naar één van onze apeleuke multisport kampen! 5 dagen lang voetballen, hockeyen, klimmen & klauteren, basketballen en nog vééél meer leuke sporten doen! Of kom 4 dagen of 1 dag! Alles kan! Ook een luchtkasteel en waterfeest horen erbij! Elke apekop krijgt gratis een eigen zomerkamp shirt. Verder zijn er voldoende rustmomenten.

Schrijf je hier in!
Surfana Kids surfkamp 7-12

Surfana Kids surfkamp 7-12

Ben je tussen de 7 en 12 jaar en heb jij zin in een week vol surfen en activiteiten op het strand? Kom dan naar het Kidscamp van Surfana Zandvoort! Op dit dagkamp ga je elke dag surfen. Na de surfles gaan we op avontuur in de duinen, of beleven een actief en creatief middagprogramma op het strand. Ben jij klaar voor de leukste week van de zomer?

Schrijf je direct in!
Outdoor kids Camp 5-8

Outdoor kids Camp 5-8

Ben jij een jonge avonturier tussen de 5 en 8 jaar oud en zoek je een vakantieweek met een avontuurlijk programma? Dan is het Outdoor Kids Camp echt iets voor jou!

Ga op avontuur uit!
ArtZuid art camp 5-12

ArtZuid art camp 5-12

Tijdens de zomervakantie is het tijd voor wat rust voor de ouders en wat speciaals voor de kinderen. Vanwege het grote succes van afgelopen zomer, organiseert stichting Art Zuid ook deze zomer weer 6 kunstkampen. ARTZUID Art camp is elke werkdag van 9 tot 17 uur en is dan ook dé ideale oplossing voor werkende ouders met creatieve kinderen om de zomer door te komen. 

Wees creatief op kamp
Survival Overasselt 8-13

Survival Overasselt 8-13

Het meest populaire kamp van Club Adventure ooit! Wil jij een week lang alle basistechnieken leren om te overleven en deze gebruiken tijdens het echte werk in de bossen? 

Overleef dit Survivalkamp
Voetbal 6-14

Voetbal 6-14

Het hartje van Dries Mertens? Vergeet het! Als ster van het veld krijg jij na deze voetbalstage alle hartjes! Tijdens dit kamp gaan we voetballen… en nog eens voetballen!

Voetballers hier aanmelden!
Crea girls 8-10

Crea girls 8-10

Creatievelingen zitten het best bij het Crea Girls camp. Een zomerkamp alleen voor meiden, waar je lekker bezig bent met nagels lakken, kleding & sieraden maken, schilderen en nog veel meer! 

Schrijf je nu in!
Boerderijvakantie 6-11

Boerderijvakantie 6-11

Boerin Els staat met open armen klaar om jullie te verwelkomen op haar boerderij. Ruik je de vers gebakken broden al? Els en die diertjes charmeren jullie nu al!

Boek jouw zomer tussen de dieren
Zomerkamp kids 6-11

Zomerkamp kids 6-11

4 dagen buiten plezier maken zonder je ouders!? Hou jij ook van klimmen en klauteren en vind je nat en vies worden niet erg? Op ons terrein hebben we heel veel mogelijkheden en kunnen we lekker onze gang gaan. Een kamp vol activiteiten in de buitenlucht!

Beleef dit avontuur!