16 - 21 Jaar

Het aanbod jongerenvakanties is groot. Meest bekend zijn de feestvakanties van organisaties als GoGo tours en Beachmasters, iets minder bekend nog maar misschien nog wel veel leuker zijn de jongerenvakanties en zomerkampen. Waar je naast het uitgaan en feesten met anderen jongeren nog meer meer leuke activiteiten doet en uiteindelijk een veel specialere vakantie hebt en veel nieuwe vrienden ontmoet.

Wil jij in de zomer voor het eerst op jongerenvakantie met begeleiding vanuit het kamp? Bekijk dan eens de jongerenvakanties die worden aangeboden door onze partners hierdoor. Tijdens deze strand en uitgaan kampen kan je heerlijk genieten van zon, zee en strand en natuurlijk in de avond uren uitgaan. De begeleiding zal er voor zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat het natuurlijk niet te gek wordt. 

Jongerenvakantie kampen

De jongerenvakantie kampen die worden aangeboden zullen altijd voorzien zijn van begeleiding vanuit de kamporganisaties. Hierdoor wordt er altijd een oogje in het zeil gehouden zodat de kinderen veilig hun gang kunnen gaan.

Jongerenvakantie buitenland

Zomerkampen.net heeft meerdere partners op de site staan die jongerenvakanties aanbieden die plaats vinden in het buitenland. Landen die worden aangeboden zijn Frankrijk, Spanje, Italie, Noorwegen, Kroatië, Zweden, Slovenië en nog meer van dit soort prachtige bestemmingen. Wil jij dit jaar ook op jongerenvakantie naar het buitenland maar niet met de grote (zuip)vakanties? Bekijk dan hieronder onze zorgvuldig gekozen partners.

Watersport Paradise 16-18

Watersport Paradise 16-18

Chillen met je vrienden onder de warme Spaanse zon, een coole mix van watersporten, avontuur en feest.

Meld je hier aan!
Boomhut kamp 16-30

Boomhut kamp 16-30

Dakloos deze zomer? En zin om je eigen boomhut dorp te bouwen om in te leven? We beginnen in debossen op de Veluwe met een flinke stapel hout, touw en klimmateriaal. Elke dag zal ons huis groeien tot wel 13 meter hoogte zodat er geslapen, gekookt en uiteindelijk ook gerelaxt kan worden. Wie weet bouwen we wel een sauna op hoogte, dat wordt genieten na het harde werk!

bouw je eigen wereld!
Life Bootcamp 16-18

Life Bootcamp 16-18

Ontdek je kracht van je lichaam en mind in het eerste internationale Life Bootcamp voor jongeren in Nederland

Leiderschaps & Bodywork om in balans te komen met je Lichaam, Hart & Geest

Meld je nu aan
Crew Basistraining 16-19

Crew Basistraining 16-19

Ben jij tussen de 16 en 19 jaar en wil je graag leren hoe je als crew een kamp begeleid? Geef je dan nu op voor de Crew Basistraining! De hele week lang ga je een opleidingstraject volgen, zodat jij jezelf straks een volwaardig crewlid kunt noemen.

Laat je trainen tot begeleider
Jongerenreis Kroatië 15-17

Jongerenreis Kroatië 15-17

Ga voor strand, actie en avontuur tijdens deze jongerenreis Kroatië! Geniet van een echte jongerenreis direct aan het strand op een 4-sterrencamping. Met onder andere rivertubing, zeekajakken en snorkelen op het programma is dit de ideale reis voor jongeren die houden van strand, feest en actie.

Ga mee op jongerenreis naar Kroatië
Jongerenkamp 15-18

Jongerenkamp 15-18

Hou je van een avontuur in de buitenlucht? Of van een gezellig kampvuur? Het terrein en de omgeving waarin we verblijven biedt vele mogelijkheden voor een actieve week.

Ga mee op kamp!
Biscarrosse Surfkamp 18-25

Biscarrosse Surfkamp 18-25

Dit legendarische surfdorpje is ideaal voor de perfecte combinatie van surfen en chillen.

Schrijf je in!
San Vicente Surfkamp 16-21

San Vicente Surfkamp 16-21

Surfen, feesten en nog veel meer vette activiteiten beleven op je surfkamp?

Surfen en feesten in 1
Surfcamp 16+ Moliets Frankrijk

Surfcamp 16+ Moliets Frankrijk

Ga deze zomer mee op surfkamp met Surfblend in Moliets en beleef een toffe week vol surfen, fun en actie! Verblijf met andere jongeren van 16+ jaar een week lang op een 4-sterren camp in de duinen aan het strand, onder begeleiding van een spontane en ervaren crew.

Surfen en feesten in Frankrijk
Kitesurfkamp Noord Holland 13-18

Kitesurfkamp Noord Holland 13-18

Ga mee op kitesurfkamp naar één van de leukste bestemmingen aan de Nederlandse kust! Kitesurfen is een ontzettende populaire watersport. Niet voor niets, want wat is er nou leuker dan met hoge snelheid over het water surfen en misschien wel een sprong maken... Adrenalinekick gegarandeert!

Vlieg met ons mee!