16 - 21 Jaar

Het aanbod jongerenvakanties is groot. Meest bekend zijn de feestvakanties van organisaties als GoGo tours en Beachmasters, iets minder bekend nog maar misschien nog wel veel leuker zijn de jongerenvakanties en zomerkampen. Waar je naast het uitgaan en feesten met anderen jongeren nog meer meer leuke activiteiten doet en uiteindelijk een veel specialere vakantie hebt en veel nieuwe vrienden ontmoet.

Wil jij in de zomer voor het eerst op jongerenvakantie met begeleiding vanuit het kamp? Bekijk dan eens de jongerenvakanties die worden aangeboden door onze partners hierdoor. Tijdens deze strand en uitgaan kampen kan je heerlijk genieten van zon, zee en strand en natuurlijk in de avond uren uitgaan. De begeleiding zal er voor zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat het natuurlijk niet te gek wordt. 

Jongerenvakantie kampen

De jongerenvakantie kampen die worden aangeboden zullen altijd voorzien zijn van begeleiding vanuit de kamporganisaties. Hierdoor wordt er altijd een oogje in het zeil gehouden zodat de kinderen veilig hun gang kunnen gaan.

Jongerenvakantie buitenland

 Zomerkampen.net heeft meerdere partners op de site staan die jongerenvakanties aanbieden die plaats vinden in het buitenland. Landen die worden aangeboden zijn Frankrijk, Spanje, Italie, Noorwegen, Kroatië, Zweden, Slovenië en nog meer van dit soort prachtige bestemmingen. Wil jij dit jaar ook op jongerenvakantie naar het buitenland maar niet met de grote (zuip)vakanties? Bekijk dan hieronder onze zorgvuldig gekozen partners.

Boomhut kamp 16-30

Boomhut kamp 16-30

Dakloos deze zomer? En zin om je eigen boomhut dorp te bouwen om in te leven? We beginnen in debossen op de Veluwe met een flinke stapel hout, touw en klimmateriaal. Elke dag zal ons huis groeien tot wel 13 meter hoogte zodat er geslapen, gekookt en uiteindelijk ook gerelaxt kan worden. Wie weet bouwen we wel een sauna op hoogte, dat wordt genieten na het harde werk!

bouw je eigen wereld!
Life Bootcamp 16-18

Life Bootcamp 16-18

Ontdek je kracht van je lichaam en mind in het eerste internationale Life Bootcamp voor jongeren in Nederland

Leiderschaps & Bodywork om in balans te komen met je Lichaam, Hart & Geest

Meld je nu aan
Crew Basistraining 17-20

Crew Basistraining 17-20

Ben jij tussen de 17 en 20 jaar en wil je graag in het crew team, geef je dan nu op voor de Crew Basistraining!

Laat je trainen tot begeleider
Jongerenreis Kroatië 15-17

Jongerenreis Kroatië 15-17

Ga voor strand, actie en avontuur tijdens deze jongerenreis Kroatië! Geniet van een echte jongerenreis direct aan het strand op een 4-sterrencamping. Met onder andere rivertubing, zeekajakken en snorkelen op het programma is dit de ideale reis voor jongeren die houden van strand, feest en actie.

Ga mee op jongerenreis naar Kroatië
zomerkamp 15-18 jaar

zomerkamp 15-18 jaar

Genieten van de gezelligheid rond het kampvuur. Tijdens dit kamp maken we met elkaar het programma. Je kunt kiezen uit sportieve activiteiten zoals klimmen, boogschieten, strandvolleybaltoernooi, survivallen of kanoën.

Ga mee op kamp!
Mimizan: Surf & Party 18+

Mimizan: Surf & Party 18+

De perfecte combinatie van heerlijk surfen overdag en vette parties ’s avonds.

Schrijf je in!
Surfcamp 16+ Moliets Frankrijk

Surfcamp 16+ Moliets Frankrijk

Ga deze zomer mee op surfkamp met Surfblend in Moliets en beleef een toffe week vol surfen, fun en actie! Verblijf met andere jongeren van 16+ jaar een week lang op een 4-sterren camp in de duinen aan het strand, onder begeleiding van een spontane en ervaren crew.

Surfen en feesten in Frankrijk
Kitesurfkamp 14-18

Kitesurfkamp 14-18

Ga mee op kitesurfkamp naar één van de leukste bestemmingen aan de Nederlandse kust! Kitesurfen is een ontzettende populaire watersport. Niet voor niets, want wat is er nou leuker dan met hoge snelheid over het water surfen en misschien wel een sprong maken... Adrenalinekick gegarandeert!

Vlieg met ons mee!
Weekaway 15-20

Weekaway 15-20

Je bent jong en je wilt wat. Maar wát? Dat ga je ontdekken bij WEEKAWAY: een spetterende week vol gave activiteiten, waarbij je inzicht krijgt in wie je bent, waar je talent ligt en wat jou succesvol kan maken. Dat is niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog eens heel handig, bijvoorbeeld voor je studiekeuze en carrière. 

Schrijf je hier in!
Jongerenvakantie Spanje

Jongerenvakantie Spanje

Een Combinatie van zon, zee, strand en topactiviteiten tijdens deze afwisselende jongerenvakantie in Spanje. Nabij Salou. Enjoy de terrasjes, cocktails en het uitgaan, maar doe meer dan alleen bruin bakken op het strand!

Ga mee naar de Spaanse zon!