10 - 16 Jaar

Uiteraard zijn het de leeftijden tussen 10 en 16 vaak waarbij kinderen het meestal al leuk vinden om zonder ouders op vakantie te gaan, wat een feest! De zomerkampen op deze site zijn allemaal voorzien van 24 uurs professionele begeleiding door enthousiaste begeleiders. De meeste organisaties zijn vaak kleinschalig opgezet en minder bekend bij het grote publiek. Via Zomerkampen.net vind je toch de leukste kampen van 2018!

Beach zomerkamp Wijk aan Zee 10-14

Beach zomerkamp Wijk aan Zee 10-14

Het leukste zomerkamp van Nederland! Blokarten, power kiten, lasergame in de duinen, raften in zee, strandspelen. Ben je tussen de 10 en 14? Dan hoef je niet verder te zoeken, het Outstanding beach dagkamp is te gek!

Schrijf je nu in!
Codekampen 8-13

Codekampen 8-13

Wil je leren hoe je zelf een website bouwt? Ga dan met vriendjes en vriendinnetjes mee op Codekamp! Tijdens de vijfdaagse dagkampen ontwerp en bouw je jouw eerste website en speel je creatieve en sportieve games, zowel binnen als buiten. In 15 steden organiseert Bomberbot Codekampen tijdens alle schoolvakanties.

Bouw je eerste website
Xapp Musicalkamp 7-16

Xapp Musicalkamp 7-16

Xapp Zomerkampen, het wordt een fantastische ervaring. Tijdens het musicalkamp worden repetities en workshops gegeven door uitstekende docenten en het resultaat is in alle gevallen een professionele eindproductie. Voor alle kinderen en jongeren die graag in de spotlights staan!

Meld je direct aan!
Expeditie Robinson kamp 12-16

Expeditie Robinson kamp 12-16

Het kamp met supertoffe proeven zoals in het tv-programma Expeditie Robinson. Iedere dag is er een team-proef en een individuele-proef met op de laatste dag een spannende finale. 

Schrijf je in voor dit avontuur!
UWC summer xperience 14-18

UWC summer xperience 14-18

Ben jij een changemaker of wil je die in jezelf ontdekken? Heb jij al plannen voor de zomer van 2018? Wat dacht je van een week nieuwe dingen leren over jezelf en de wereld terwijl je een super leuke tijd hebt met andere jongeren en nieuwe vrienden maakt? 

Meld je aan!
Kick & Fun 11-14

Kick & Fun 11-14

Wil je het hard? Waanzinnig hard? In Mol verwelkomen we je voor Kick & Fun. Het kamp waar je niet meer bijkomt van het lachen. Dat buikje zal kriebelen. Al wordt je maag af en toe ook op de proef gesteld bij al die wilde kicks! Wie durft?

Ontdek het avontuur
Gamekampen 8-13

Gamekampen 8-13

Ben je ook benieuwd hoe games gemaakt worden? Wil je ontdekken hoe FIFA, Sims en Minecraft gemaakt worden? Ga dan met vriendjes en vriendinnetjes mee op Gamekamp! Tijdens de vijfdaagse dagkampen ontwerp en bouw je jouw eerste game, afgewisseld met leuke buitenactiviteiten. In 15 steden organiseert Bomberbot Gamekampen tijdens alle schoolvakanties.

Programmeer je eerste game!
NJN Natuurkamp 11-13

NJN Natuurkamp 11-13

De Nederlandse Jeugdbond voor Natuur (NJN) is een landelijke vereniging voor jongeren tussen de 11 en 25 jaar die het leuk vinden de natuur in te gaan en willen weten wat ze daar zien. Elk jaar organiseren wij naast kleine kampjes en excursies door het jaar heen ook zomerkampen, waaronder twee kampen speciaal voor jongeren tussen de 11 en 13 jaar.

Ook mee de natuur in?
Jobe Summercamps 10-17 jaar

Jobe Summercamps 10-17 jaar

Board Academy biedt in samenwerking met het watersportmerk Jobe jou een onvergetelijk summercamp aan. Met de luxe van vakantiewoningen en het plezier  van elke dag bezig zijn met watersporten.

Beleef jouw summercamp op het water
Freerunning Camp 10-16

Freerunning Camp 10-16

Jij vindt het tof om je te verplaatsen van A naar B waarbij obstakels, zoals muurtjes, daken of railings worden getrotseerd? En jij krijgt ook een kick van springen, klimmen en maken van salto’s? Dan is dit jouw camp.

Run and be free!