10 - 16 Jaar

Uiteraard zijn het de leeftijden tussen 10 en 16 vaak waarbij kinderen het meestal al leuk vinden om zonder ouders op vakantie te gaan, wat een feest! De zomerkampen op deze site zijn allemaal voorzien van 24 uurs professionele begeleiding door enthousiaste begeleiders. De meeste organisaties zijn vaak kleinschalig opgezet en minder bekend bij het grote publiek. Via Zomerkampen.net vind je toch de leukste kampen van 2017!

Beach zomerkamp Wijk aan Zee 10-14

Beach zomerkamp Wijk aan Zee 10-14

Het leukste zomerkamp van Nederland! Blokarten, power kiten, lasergame in de duinen, raften in zee, strandspelen. Ben je tussen de 10 en 14? Dan hoef je niet verder te zoeken, het Outstanding beach dagkamp is te gek!

Schrijf je nu in!
Codekampen 2017/18 8-13

Codekampen 2017/18 8-13

Jongens en meisjes in heel Nederland leren tijdens de vakantie programmeren op Codekamp. Op de vijfdaagse kampen maken de kids een eigen website en leren op speelse wijze alledaagse technologie begrijpen en beïnvloeden met binnen- en buitengames.

Meld je nu aan
Xapp Musicalkamp 7-16

Xapp Musicalkamp 7-16

Xapp Zomerkampen, het wordt een fantastische ervaring. Tijdens het musicalkamp worden repetities en workshops gegeven door uitstekende docenten en het resultaat is in alle gevallen een professionele eindproductie. Voor alle kinderen en jongeren die graag in de spotlights staan!

Meld je direct aan!
Expeditie Robinson kamp 9-16

Expeditie Robinson kamp 9-16

Expeditie Robinson kamp. Het kamp met de supertoffe proeven van expeditie Robinson. Denk aan de evenwichtsproef, vuur maken, moeilijke puzzels en een uithoudingsproef. 

Schrijf je in voor dit avontuur!
UWC summer xperience 14-18

UWC summer xperience 14-18

Ben jij een changemaker of wil je die in jezelf ontdekken? Heb jij al plannen voor deze zomer? Wat dacht je van een week nieuwe dingen leren over jezelf en de wereld terwijl je een super leuke tijd hebt met andere jongeren en nieuwe vrienden maakt?

Meld je aan!
NJN Natuurkamp 11-13

NJN Natuurkamp 11-13

De Nederlandse Jeugdbond voor Natuur (NJN) is een landelijke vereniging voor jongeren tussen de 11 en 25 jaar die het leuk vinden de natuur in te gaan en willen weten wat ze daar zien. Elk jaar organiseren wij naast kleine kampjes en excursies door het jaar heen ook zomerkampen, waaronder twee kampen speciaal voor jongeren tussen de 11 en 13 jaar.

Ook mee de natuur in?
Jobe Summercamps 10-17 jaar

Jobe Summercamps 10-17 jaar

Board Academy biedt in samenwerking met het watersportmerk Jobe jou een onvergetelijk summercamp aan. Met de luxe van vakantiewoningen en het plezier  van elke dag bezig zijn met watersporten.

Beleef jouw summercamp op het water
Freerunning Camp 10-16

Freerunning Camp 10-16

Jij vindt het tof om je te verplaatsen van A naar B waarbij obstakels, zoals muurtjes, daken of railings worden getrotseerd? En jij krijgt ook een kick van springen, klimmen en maken van salto’s? Dan is dit jouw camp.

Run and be free!
Juniorcamp Moliets Frankrijk 12-16

Juniorcamp Moliets Frankrijk 12-16

Ga deze zomer mee op surfkamp met Surfblend in Moliets en beleef een toffe week vol surfen, fun en actie! Verblijf met andere jongeren tussen de 12 en 16 jaar een week lang op een 4-sterren camp in de duinen aan het strand, onder begeleiding van een spontane en ervaren crew.

Ga mee naar Frankrijk
The Ozlines Grommet surfcamp 8-15

The Ozlines Grommet surfcamp 8-15

Kom je ook naar ons supergave surf camp op de beste golfsurfspot van Nederland?Pas wel op want surfen is verslavend! Na een week surfen en chillen op strand Noordpier in Wijk aan Zee, heb je “ the surf bug” voorgoed te pakken!

Surfen is “ a way of life” en die ga je ontdekken op ons kamp!

Surf mee op de golven