Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen en belevenissen van andere kinderen en jongeren die al op zomerkamp zijn geweest met een organisatie op zomerkampen.net!

Jouw ervaring hier? Dat kan! Of het nou een lang of kort verhaal is, mail het naar info@rotsmedia.nl of stuur het via het contactformulier op!

It was truly fun to stay at the YMCA

Ziedend was ik. Niet te genieten. Er bestaat daadwerkelijk zoiets als zomerkamp? Dat is niet alleen op televisie, maar ook in het echt? En waarom was ik daar dan nooit eerder heen geweest? Dat leek me hartstikke stoer, hip, leuk, gaaf, spannend en uitdagend. Ik was er niet eerder heen geweest omdat een paar jaar geleden m’n moeder iets las over ontvoeringen tijdens zomerkamp? Belachelijk vond ik het. Want ik was twaalf en stoer en ik wist me heus wel te redden.

bekeken (13610x)  -  (1) reacties  -  ... lees verder

Ervaringen en Belevenissen met een zomerkamp / kindervakantie

Mijn zomerkamp.
Ik ben met vinea op vakantie geweest naar de Pyreneeën geweest. Onze reis hete canigou.
Het was een actieve vakantie met een groep van 13 mensen en 2 staf. We sliepen met zijn drieën in vijf persoontenten op een camping. De camping was simpel maar netjes. Aan de rand liep een rivier waar je lekker in kon zwemmen en er was een gezellig terrasje waar er geregeld Spaanse avonden gehouden werden.  Tijdens deze vakantie heb ik een dagboek bijgehouden zodat ik dit leuke zomerkamp tot in de detail kan onthouden.

bekeken (1775x)  -  (0) reacties  -  ... lees verder
bekijk archief