Dieren en zoo

Hou jij ook zo van dieren? Ga dan op zomerkamp met dieren! Of je nu naar de dierentuin wilt of in de natuur! alles is mogelijk! Ontdek nieuwe dingen en beleef een te gekke zomer met de liefste dieren!

Dierenkamp

Wil jij tijdens jouw kamp de hele week in de weer zijn met dieren? Bekijk dan eens de dierenkampen op deze pagina. Wij hebben de leukste dierenkampen voor jouw geselecteerd zodat jij met je vriendjes en vriendinnetjes een leuke week kan beleven samen met de dieren. Tijdens het dierenkamp kan je dieren verzorgen maar bijvoorbeeld ook op onderzoek gaan op de waddeneilanden om zo schelpdieren te zoeken.

Ben je opzoek naar een ponykamp of paardrijkamp dan verwijzen we je graag door naar onze ponykamp pagina. 

NJN Natuurkamp 11-13

NJN Natuurkamp 11-13

De Nederlandse Jeugdbond voor Natuur (NJN) is een landelijke vereniging voor jongeren tussen de 11 en 25 jaar die het leuk vinden de natuur in te gaan en willen weten wat ze daar zien. Elk jaar organiseren wij naast kleine kampjes en excursies door het jaar heen ook zomerkampen, waaronder twee kampen speciaal voor jongeren tussen de 11 en 13 jaar.

Ook mee de natuur in?
Boerderijvakantie 6-11

Boerderijvakantie 6-11

Boerin Els staat met open armen klaar om jullie te verwelkomen op haar boerderij. Ruik je de vers gebakken broden al? Els en die diertjes charmeren jullie nu al!

Boek jouw zomer tussen de dieren
Natuurkamp 9-13

Natuurkamp 9-13

Ben jij de jonge Freek Vonk? Dan is dit kamp echt wat voor jou! We gaan op zoek naar alle dieren die in Drenthe leven. We doen sporenonderzoek, we gaan op zoek naar de bever en zien de meeste rare dieren zoals een waterschorpioen, modderkruiper of salamanders.

Ontdek de natuur!
Fish & Fun camp 8-12

Fish & Fun camp 8-12

Ben jij de visfanaat van het kamp? Jij vindt het super om vissen te vangen of je hebt het juist nog nooit gedaan? Na deze week vang jij gegarandeerd je eerste vis!

Ga mee vissen met fun!
Dierverzorging Camp 12-16

Dierverzorging Camp 12-16

Kun jij geen dag zonder dieren? Vind je het belangrijk dat ze goed verzorgd worden en ben je geïnteresseerd in de huisvesting, voeding en gezondheid van dieren? Dan is het Dierverzorging Camp echt iets voor jou!

Dierenliefhebber? Ga mee!
Op natuurkamp in Zuid-Limburg 13-25

Op natuurkamp in Zuid-Limburg 13-25

Vind jij het leuk om de hele dag buiten te zijn en te genieten van je omgeving? Blijf je wel eens stil staan bij een mooie bloem, of probeer je wel eens insecten te vangen? Dan past de NJN bij jou! De Nederlandse Jeugdbond voor Natuur gaat ook dit jaar weer op zomerkamp.Van zaterdag 6 augustus t/m dinsdag 16 augustus gaan we kamperen in Wijlre, Zuid-Limburg! 

Ontdek samen de natuur