Danskamp

Kun jij ook niet stilstaan op lekkere muziek? Dans de zomer door op danskamp en wie weet wordt jij wel ontdekt en sta je in de nieuwe video clip van een bekende artiest of mag je meedoen aan een andere dance show. Op danskamp leer je of verbeter je je dansskills en maak je vooral een hoop plezier. Bekijk hier de danskampen van de leukste jeugdkamp en zomerkamp organisaties uit België en Nederland. 

Danskamp voor beginners

Ga jij op danskamp maar kan je nog niet zo goed dansen? Geen probleem. Bij de de danskampen op zomerkampen.net is het mogelijk om in een groep te dansen met allemaal vriendjes en vriendinnetjes van hetzelfde niveau.

Danskamp voor gevorderden

Heb jij al ervaring met dansen en wil je graag jouw techniek verbeteren? Bekijk dan onderstaande kampen en verbeter jouw techniek tijdens het kamp. Daarnaast ontmoet je allemaal nieuwe vriendjes en vriendinnetjes tijdens het kamp waarmee je aan het einde van de week een spetterende dansshow geeft.

DanceBootcamp 13-17 & 18+

DanceBootcamp 13-17 & 18+

DanceBootcamp is het danszomerkamp voor alle niveaus. Zo wordt het kamp ieder jaar bezocht door studenten van dansopleidingen en castleden van musical-/dansproducties als ‘Billy Elliot’, maar ook door deelnemers die voor het eerst van het dansvak komen proeven. 

Dans mee op zomerkamp
KunstKamp DansMusical 10-18

KunstKamp DansMusical 10-18

Ga in juli of augustus 2018 mee met één van de DansMusicalkampen van MyDreams.
Samen gaan we de hele dag dansen, zingen en acteren!
Het worden zes super gave dagen waarin je niet alleen les krijgt van onze eigen professionele docenten, maar ook van bekende Nederlanders.

Ga mee met het KunstKamp DansMusical