Weekaway 15-20

Creatief en cultuurDit kamp is helaas niet meer beschikbaar.
In de categorie Creatief en cultuur vindt je een andere leuke kampen.
Dit kamp is helaas niet meer beschikbaar.
Weekaway 15-20Weekaway 15-20 - NederlandWeekaway 15-20 - Camperduin; De Slaper

Over dit kamp

Leeftijd:15 t/m 20 jaar
Locatie:Camperduin; De Slaper, Nederland
Prijs: € 950,-
Dagen:5
Datum:

- 19 t/m 23 juni 2017
- 23 t/m 27 oktober 2017

Omschrijving

Je bent jong en je wilt wat. Maar wát? Dat ga je ontdekken bij WEEKAWAY: een spetterende week vol gave activiteiten, waarbij je inzicht krijgt in wie je bent, waar je talent ligt en wat jou succesvol kan maken. Dat is niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog eens heel handig, bijvoorbeeld voor je studiekeuze en carrière. 

Dit wordt letterlijk de week van je leven!

Wat gaan we doen?

Elke dag begint met een workshop, waarin je veel leert over jezelf. Daarna is het tijd voor een (te) gekke activiteit. Wat denk je van golfsurfen, of een uitdagende kunst- en krachttraining? Natuurlijk is er ook genoeg tijd om gezellig te chillen met je groepsgenoten, waarmee je binnen no-time een hechte band opbouwt.

Voor wie?

Ben je tussen de 15 en de 20 jaar, en weet je niet zeker wat je wil studeren? Waar je talent ligt? Of wat je in je leven wil doen? Dan is WEEKAWAY wellicht iets voor jou.

Waar?

Dit jaar organiseren we WEEKAWAY in strandhuis de Slaper in Camperduin. Waarom? Omdat dit een heerlijke ontspannen plek is, met goede bedden, een zonnig terras, en genoeg hangmatten om lekker te relaxen. Naast de zee is ook het bos op loopafstand.

Wanneer?

WEEKAWAY begint op maandag om 10:00 en eindigt op vrijdag 17:00. De eerstvolgende data zijn:  Maandag 19 t/m vrijdag 23 juni en Maandag 23 t/m vrijdag 27 oktober. De investering voor onze unieke WEEKAWAY bedraagt 950 Euro.

Meer info?

Bezoek onze website. Wellicht tot snel!

Locatie

Camperduin; De Slaper ,Nederland

Tags

Reacties

Reageer op dit kamp

Reageer op dit kamp