Creatief en cultuur

Het aanbod zomerkampen wordt steeds diverser! Gelukkig maar want zo is er voor iedereen wat leuks! Zo kun je je tijdens de creatieve en cultuur zomerkampen bezighouden met jouw favourite hobby's, zoals mode, film, dansen, theater, koken op kookkamp of misschien wel het ontdekken van iets nieuws!

Codekampen 2017/18 8-13

Codekampen 2017/18 8-13

Jongens en meisjes in heel Nederland leren tijdens de vakantie programmeren op Codekamp. Op de vijfdaagse kampen maken de kids een eigen website en leren op speelse wijze alledaagse technologie begrijpen en beïnvloeden met binnen- en buitengames.

Meld je nu aan
UWC summer xperience 14-18

UWC summer xperience 14-18

Ben jij een changemaker of wil je die in jezelf ontdekken? Heb jij al plannen voor deze zomer? Wat dacht je van een week nieuwe dingen leren over jezelf en de wereld terwijl je een super leuke tijd hebt met andere jongeren en nieuwe vrienden maakt?

Meld je aan!
Boomhut kamp 16-30

Boomhut kamp 16-30

Dakloos deze zomer? En zin om je eigen boomhut dorp te bouwen om in te leven? We beginnen in debossen op de Veluwe met een flinke stapel hout, touw en klimmateriaal. Elke dag zal ons huis groeien tot wel 13 meter hoogte zodat er geslapen, gekookt en uiteindelijk ook gerelaxt kan worden. Wie weet bouwen we wel een sauna op hoogte, dat wordt genieten na het harde werk!

bouw je eigen wereld!
ArtZuid art camp 5-12

ArtZuid art camp 5-12

Tijdens de zomervakantie is het tijd voor wat rust voor de ouders en wat speciaals voor de kinderen. Vanwege het grote succes van afgelopen zomer, organiseert stichting Art Zuid ook deze zomer weer 6 kunstkampen. ARTZUID Art camp is elke werkdag van 9 tot 17 uur en is dan ook dé ideale oplossing voor werkende ouders met creatieve kinderen om de zomer door te komen. 

Wees creatief op kamp
Jawadden 8-15

Jawadden 8-15

Zon, zee, strand… wat wil je nog meer? Een superkamp met Ja!Wadden! Al jarenlang organiseren we de tofste kampen voor kinderen en tieners, op het prachtige Waddeneiland Ameland. Duinspringen, krabbenvangen, bossporten: je beleeft er de tijd van je leven!

 

Schrijf je hier in!
Younite powercamp 11-15

Younite powercamp 11-15

Gedurende 5 dagen zal uw zoon of dochter een onvergetelijke week meemaken waar hij/zij zichzelf zal ontdekken, waar liggen zijn sterkste kanten, hoe kan hij/zij zij angsten overwinnen, sterker in zijn schoenen staan en leren om te gaan met pesten.
Sport, dans en veel lol staat centraal, elk kind tussen de 11-15 jaar kan meedoen.

Verhoog je zelfvertrouwen op kamp!
You Camp Holland 12-15

You Camp Holland 12-15

Leer jezelf nog beter kennen!

Waarom normaal zijn als uniek zijn veel leuker is?
Hou jij van uitdagingen maar heb je ook van die dagen waar je niet weet wat je wil, je sterker wil voelen en misschien zoveel vragen hebt waar je geen antwoord op hebt?

Schrijf in je voor Youcamp!
Weekaway 15-20

Weekaway 15-20

Je bent jong en je wilt wat. Maar wát? Dat ga je ontdekken bij WEEKAWAY: een spetterende week vol gave activiteiten, waarbij je inzicht krijgt in wie je bent, waar je talent ligt en wat jou succesvol kan maken. Dat is niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog eens heel handig, bijvoorbeeld voor je studiekeuze en carrière. 

Schrijf je hier in!
Game & Create 12-15

Game & Create 12-15

5 dagen lang je gamekunsten showen? Dat doe je tijdens Game & Create. Je speelt erop los, maar laat ook je eigen fantasie werken. Waarom? Om zelf een game te creëren!

Schrijf nu in!
Mad Science Camp 8-12

Mad Science Camp 8-12

Wist jij dat wetenschap en plezier goed samen gaan? Ben jij nieuwsgierig genoeg om dit ook te ervaren? Tijdens het Mad Science Camp ga je samen met een echte Mad Science professor samenwerken door middel van verschillende workshops!

Ga mee op ontdekkingsreis