Creatief en cultuur

Het aanbod zomerkampen wordt steeds diverser! Gelukkig maar want zo is er voor iedereen wat leuks! Zo kun je je tijdens de creatieve en cultuur zomerkampen bezighouden met jouw favourite hobby's, zoals mode, film, programmeren, dansen, theater, koken op kookkamp of misschien wel het ontdekken van iets nieuws!

Codekampen 8-13

Codekampen 8-13

Wil je leren hoe je zelf een website bouwt? Ga dan met vriendjes en vriendinnetjes mee op Codekamp! Tijdens de vijfdaagse dagkampen ontwerp en bouw je jouw eerste website en speel je creatieve en sportieve games, zowel binnen als buiten. In 15 steden organiseert Bomberbot Codekampen tijdens alle schoolvakanties.

Bouw je eerste website
UWC summer xperience 14-18

UWC summer xperience 14-18

Ben jij een changemaker of wil je die in jezelf ontdekken? Heb jij al plannen voor de zomer van 2018? Wat dacht je van een week nieuwe dingen leren over jezelf en de wereld terwijl je een super leuke tijd hebt met andere jongeren en nieuwe vrienden maakt? 

Meld je aan!
Boomhut kamp 16-30

Boomhut kamp 16-30

Dakloos deze zomer? En zin om je eigen boomhut dorp te bouwen om in te leven? We beginnen in debossen op de Veluwe met een flinke stapel hout, touw en klimmateriaal. Elke dag zal ons huis groeien tot wel 13 meter hoogte zodat er geslapen, gekookt en uiteindelijk ook gerelaxt kan worden. Wie weet bouwen we wel een sauna op hoogte, dat wordt genieten na het harde werk!

bouw je eigen wereld!
ArtZuid art camp 5-12

ArtZuid art camp 5-12

Tijdens de zomervakantie is het tijd voor wat rust voor de ouders en wat speciaals voor de kinderen. Vanwege het grote succes van afgelopen zomer, organiseert stichting Art Zuid ook deze zomer weer 6 kunstkampen. ARTZUID Art camp is elke werkdag van 9 tot 17 uur en is dan ook dé ideale oplossing voor werkende ouders met creatieve kinderen om de zomer door te komen. 

Wees creatief op kamp
Science camp 12-16

Science camp 12-16

Wil jij ervaren hoe het is om een echte wetenschapper te zijn? Bij het Science Camp ga je zelf als wetenschapper aan de slag met proeven en zie je dat wetenschappelijk onderzoek hartstikke avontuurlijk en uitdagend is.

Word zelf een wetenschapper
Jawadden 8-15

Jawadden 8-15

Zon, zee, strand… wat wil je nog meer? Een superkamp met Ja!Wadden! Al jarenlang organiseren we de tofste kampen voor kinderen en tieners, op het prachtige Waddeneiland Ameland. Duinspringen, krabbenvangen, bossporten: je beleeft er de tijd van je leven!

 

Schrijf je hier in!
You Camp 11-15

You Camp 11-15

Leer jezelf nog beter kennen!

Waarom normaal zijn als uniek zijn veel leuker is?
Hou jij van uitdagingen maar heb je ook van die dagen waar je niet weet wat je wil, je sterker wil voelen en misschien zoveel vragen hebt waar je geen antwoord op hebt?

Schrijf in je voor Youcamp!
Crea girls 8-10

Crea girls 8-10

Creatievelingen zitten het best bij het Crea Girls camp. Een zomerkamp alleen voor meiden, waar je lekker bezig bent met nagels lakken, kleding & sieraden maken, schilderen en nog veel meer! 

Schrijf je nu in!
Mad Science Camp 8-12

Mad Science Camp 8-12

Wist jij dat wetenschap en plezier goed samen gaan? Ben jij nieuwsgierig genoeg om dit ook te ervaren? Tijdens het Mad Science Camp ga je samen met een echte Mad Science professor samenwerken door middel van verschillende workshops!

Ga mee op ontdekkingsreis
Kookkamp: Chef Kok 6-11

Kookkamp: Chef Kok 6-11

Houd je ook zo van natuur, duinen en strand, van dieren en vooral van koken?! Kom dan naar KinderkampHotel. De luxe van een hotel is fijn, maar zelf Chef Kok zijn maakt het helemaal top! Er zijn  moestuintjes en dieren op ‘t erf. Tijd voor spel en uitstapjes ter inspiratie voor creatieve activiteiten. Lol van ’n kamp en luxe van ’n hotel!

Ga mee op kinderkamp!