Alle zomerkampen

Zeemeermin Zomerkamp 8-12

Zeemeermin Zomerkamp 8-12

Wil jij een echte zeemeermin worden? Dat kan in dit zomerkamp! Zeemeermin Hanna leert je in 3 dagen zwemmen en presenteren als een zeemeermin. In een fotoshoot maak je je mooiste zeemeerminfoto en hoe gaaf is het om jezelf te zien zwemmen als zeemeermin in mooie onder water opnames! Een echt meidenkamp met ook een disco, film kijken en voorstelling maken!

Schrijf je hier in!
Apeleuke Monkey Moves 4-9

Apeleuke Monkey Moves 4-9

Wil jij actief blijven deze zomer? Kom ook naar één van onze apeleuke multisport kampen! 5 dagen lang voetballen, hockeyen, klimmen & klauteren, basketballen en nog vééél meer leuke sporten doen! Of kom 4 dagen of 1 dag! Alles kan! Ook een luchtkasteel en waterfeest horen erbij! Elke apekop krijgt gratis een eigen zomerkamp shirt. Verder zijn er voldoende rustmomenten.

Schrijf je hier in!
Beach zomerkamp Wijk aan Zee 10-14

Beach zomerkamp Wijk aan Zee 10-14

Het leukste zomerkamp van Nederland! Blokarten, power kiten, lasergame in de duinen, raften in zee, strandspelen. Ben je tussen de 10 en 14? Dan hoef je niet verder te zoeken, het Outstanding beach dagkamp is te gek!

Schrijf je nu in!
Codekampen 2017/18 8-13

Codekampen 2017/18 8-13

Jongens en meisjes in heel Nederland leren tijdens de vakantie programmeren op Codekamp. Op de vijfdaagse kampen maken de kids een eigen website en leren op speelse wijze alledaagse technologie begrijpen en beïnvloeden met binnen- en buitengames.

Meld je nu aan
Xapp Musicalkamp 7-16

Xapp Musicalkamp 7-16

Xapp Zomerkampen, het wordt een fantastische ervaring. Tijdens het musicalkamp worden repetities en workshops gegeven door uitstekende docenten en het resultaat is in alle gevallen een professionele eindproductie. Voor alle kinderen en jongeren die graag in de spotlights staan!

Meld je direct aan!
Expeditie Robinson kamp 9-16

Expeditie Robinson kamp 9-16

Expeditie Robinson kamp. Het kamp met de supertoffe proeven van expeditie Robinson. Denk aan de evenwichtsproef, vuur maken, moeilijke puzzels en een uithoudingsproef. 

Schrijf je in voor dit avontuur!
UWC summer xperience 14-18

UWC summer xperience 14-18

Ben jij een changemaker of wil je die in jezelf ontdekken? Heb jij al plannen voor deze zomer? Wat dacht je van een week nieuwe dingen leren over jezelf en de wereld terwijl je een super leuke tijd hebt met andere jongeren en nieuwe vrienden maakt?

Meld je aan!
Boomhut kamp 16-30

Boomhut kamp 16-30

Dakloos deze zomer? En zin om je eigen boomhut dorp te bouwen om in te leven? We beginnen in debossen op de Veluwe met een flinke stapel hout, touw en klimmateriaal. Elke dag zal ons huis groeien tot wel 13 meter hoogte zodat er geslapen, gekookt en uiteindelijk ook gerelaxt kan worden. Wie weet bouwen we wel een sauna op hoogte, dat wordt genieten na het harde werk!

bouw je eigen wereld!
NJN Natuurkamp 11-13

NJN Natuurkamp 11-13

De Nederlandse Jeugdbond voor Natuur (NJN) is een landelijke vereniging voor jongeren tussen de 11 en 25 jaar die het leuk vinden de natuur in te gaan en willen weten wat ze daar zien. Elk jaar organiseren wij naast kleine kampjes en excursies door het jaar heen ook zomerkampen, waaronder twee kampen speciaal voor jongeren tussen de 11 en 13 jaar.

Ook mee de natuur in?
Jobe Summercamps 10-17 jaar

Jobe Summercamps 10-17 jaar

Board Academy biedt in samenwerking met het watersportmerk Jobe jou een onvergetelijk summercamp aan. Met de luxe van vakantiewoningen en het plezier  van elke dag bezig zijn met watersporten.

Beleef jouw summercamp op het water