Alle zomerkampen

Zeemeermin Zomerkamp 8-12

Zeemeermin Zomerkamp 8-12

Wil jij een echte zeemeermin worden? Dat kan in dit zomerkamp! Zeemeermin Hanna leert je in 3 dagen zwemmen en presenteren als een zeemeermin. In een fotoshoot maak je je mooiste zeemeerminfoto en hoe gaaf is het om jezelf te zien zwemmen als zeemeermin in mooie onder water opnames! Een echt meidenkamp met ook een disco, film kijken en voorstelling maken!

Schrijf je hier in!
Apeleuke Monkey Moves 4-9

Apeleuke Monkey Moves 4-9

Wil jij actief blijven deze zomer? Kom ook naar één van onze apeleuke multisport kampen! 5 dagen lang voetballen, hockeyen, klimmen & klauteren, basketballen en nog vééél meer leuke sporten doen! Of kom 4 dagen of 1 dag! Alles kan! Ook een luchtkasteel en waterfeest horen erbij! Elke apekop krijgt gratis een eigen zomerkamp shirt. Verder zijn er voldoende rustmomenten.

Schrijf je hier in!
Beach zomerkamp Wijk aan Zee 10-14

Beach zomerkamp Wijk aan Zee 10-14

Het leukste zomerkamp van Nederland! Blokarten, power kiten, lasergame in de duinen, raften in zee, strandspelen. Ben je tussen de 10 en 14? Dan hoef je niet verder te zoeken, het Outstanding beach dagkamp is te gek!

Schrijf je nu in!
Codekampen 8-13

Codekampen 8-13

Wil je leren hoe je zelf een website bouwt? Ga dan met vriendjes en vriendinnetjes mee op Codekamp! Tijdens de vijfdaagse dagkampen ontwerp en bouw je jouw eerste website en speel je creatieve en sportieve games, zowel binnen als buiten. In 15 steden organiseert Bomberbot Codekampen tijdens alle schoolvakanties.

Bouw je eerste website
Xapp Musicalkamp 7-16

Xapp Musicalkamp 7-16

Xapp Zomerkampen, het wordt een fantastische ervaring. Tijdens het musicalkamp worden repetities en workshops gegeven door uitstekende docenten en het resultaat is in alle gevallen een professionele eindproductie. Voor alle kinderen en jongeren die graag in de spotlights staan!

Meld je direct aan!
Expeditie Robinson kamp 12-16

Expeditie Robinson kamp 12-16

Het kamp met supertoffe proeven zoals in het tv-programma Expeditie Robinson. Iedere dag is er een team-proef en een individuele-proef met op de laatste dag een spannende finale. 

Schrijf je in voor dit avontuur!
UWC summer xperience 14-18

UWC summer xperience 14-18

Ben jij een changemaker of wil je die in jezelf ontdekken? Heb jij al plannen voor de zomer van 2018? Wat dacht je van een week nieuwe dingen leren over jezelf en de wereld terwijl je een super leuke tijd hebt met andere jongeren en nieuwe vrienden maakt? 

Meld je aan!
Kick & Fun 11-14

Kick & Fun 11-14

Wil je het hard? Waanzinnig hard? In Mol verwelkomen we je voor Kick & Fun. Het kamp waar je niet meer bijkomt van het lachen. Dat buikje zal kriebelen. Al wordt je maag af en toe ook op de proef gesteld bij al die wilde kicks! Wie durft?

Ontdek het avontuur
Gamekampen 8-13

Gamekampen 8-13

Ben je ook benieuwd hoe games gemaakt worden? Wil je ontdekken hoe FIFA, Sims en Minecraft gemaakt worden? Ga dan met vriendjes en vriendinnetjes mee op Gamekamp! Tijdens de vijfdaagse dagkampen ontwerp en bouw je jouw eerste game, afgewisseld met leuke buitenactiviteiten. In 15 steden organiseert Bomberbot Gamekampen tijdens alle schoolvakanties.

Programmeer je eerste game!
Watersport Paradise 16-18

Watersport Paradise 16-18

Chillen met je vrienden onder de warme Spaanse zon, een coole mix van watersporten, avontuur en feest.

Meld je hier aan!