Actie en Avontuur

Beleef de leukste avonturen vol met actie en ontdekkingen, Zelf leren vliegen, paintballen, gamen of op expeditie. Maak het mee in de zomer van 2017!

Zeemeermin Zomerkamp 8-12

Zeemeermin Zomerkamp 8-12

Wil jij een echte zeemeermin worden? Dat kan in dit zomerkamp! Zeemeermin Hanna leert je in 3 dagen zwemmen en presenteren als een zeemeermin. In een fotoshoot maak je je mooiste zeemeerminfoto en hoe gaaf is het om jezelf te zien zwemmen als zeemeermin in mooie onder water opnames! Een echt meidenkamp met ook een disco, film kijken en voorstelling maken!

Schrijf je hier in!
Beach zomerkamp Wijk aan Zee 10-14

Beach zomerkamp Wijk aan Zee 10-14

Het leukste zomerkamp van Nederland! Blokarten, power kiten, lasergame in de duinen, raften in zee, strandspelen. Ben je tussen de 10 en 14? Dan hoef je niet verder te zoeken, het Outstanding beach dagkamp is te gek!

Schrijf je nu in!
Expeditie Robinson kamp 9-16

Expeditie Robinson kamp 9-16

Expeditie Robinson kamp. Het kamp met de supertoffe proeven van expeditie Robinson. Denk aan de evenwichtsproef, vuur maken, moeilijke puzzels en een uithoudingsproef. 

Schrijf je in voor dit avontuur!
Bushcraftkamp 12-16

Bushcraftkamp 12-16

Tijdens Bushcraftkamp staat elke dag in het teken van leven in en met de natuur. Je slaap 1 nacht in je zelfgemaakte onderkomen en de andere nachten in de groepsaccommodatie. Je zult veel leren over eetbare planten, vuur maken, klimmen en zekeren en knopen. Kortom je voelt je een echte “bear grills”! 

Kom gezellig mee!
Actieve jongerenreizen Frankrijk 15-17

Actieve jongerenreizen Frankrijk 15-17

Voor een actieve jongerenreis ben je in Frankrijk natuurlijk aan het goede adres. Vanaf onze prachtige locatie midden in de Franse Alpen organiseren we voor het 5e jaar op rij verschillende actieve jongerenreizen. Tijdens deze 10-daagse outdoorvakantie verblijf je op een gezellige camping die gemiddeld een 8.2 scoort op Zoover. 

Beleef actie en avontuur in Frankrijk
Outdoorvakanties Slovenie 15-17

Outdoorvakanties Slovenie 15-17

Zin in een echt actieve vakantie? Ben jij het type dat altijd op zoek is naar avontuur en uitdaging, maar hou je ook van gezelligheid en sfeer? Dan is dit de vakantie voor jou! Tijdens deze jongerenvakantie in het ruige en indrukwekkende Slovenië staan enorm veel outdooractiviteiten op het programma. Tijd om je grenzen te verleggen dus! 

Geniet van avontuur en uitdaging in Slovenie
Outdoor kids Camp 5-8

Outdoor kids Camp 5-8

Ben jij een jonge avonturier tussen de 5 en 8 jaar oud en zoek je een vakantieweek met een avontuurlijk programma? Dan is het Outdoor Kids Camp echt iets voor jou!

Ga op avontuur uit!
zomerkamp 15-18 jaar

zomerkamp 15-18 jaar

Genieten van de gezelligheid rond het kampvuur. Tijdens dit kamp maken we met elkaar het programma. Je kunt kiezen uit sportieve activiteiten zoals klimmen, boogschieten, strandvolleybaltoernooi, survivallen of kanoën.

Ga mee op kamp!
Grijze Jager Kamp 10-13

Grijze Jager Kamp 10-13

Het enige echte Grijze Jager Kamp. Oefen je zwaard skills en messen werp techniek en kom er achter wie jij bent uit de Grijze Jager serie! Je slaapt in echte boshutten en gaat verschillende uitdagingen aan.

Schrijf je direct in!
Canoe Expeditie Camp 12-16

Canoe Expeditie Camp 12-16

Deze Canoe Expeditie is een echte belevenis als je avontuurlijk bent ingesteld. We gaan namelijk 5 dagen op expeditie op de rivier de Lippe in Duitsland. De rivier heeft een constante stroming met enkele spannende stroomversnellingen. In de avond zetten we ons eigen kamp op naast de waterkant en maken we ons eten klaar op een brandertje of op het kampvuur. 

Ga mee op expeditie!