Actie en Avontuur

Beleef de leukste avonturen vol met actie en ontdekkingen, Zelf leren vliegen, paintballen, gamen of op expeditie. Maak het mee in de zomer van 2018!

Zeemeermin Zomerkamp 8-12

Zeemeermin Zomerkamp 8-12

Wil jij een echte zeemeermin worden? Dat kan in dit zomerkamp! Zeemeermin Hanna leert je in 3 dagen zwemmen en presenteren als een zeemeermin. In een fotoshoot maak je je mooiste zeemeerminfoto en hoe gaaf is het om jezelf te zien zwemmen als zeemeermin in mooie onder water opnames! Een echt meidenkamp met ook een disco, film kijken en voorstelling maken!

Schrijf je hier in!
Beach zomerkamp Wijk aan Zee 10-14

Beach zomerkamp Wijk aan Zee 10-14

Het leukste zomerkamp van Nederland! Blokarten, power kiten, lasergame in de duinen, raften in zee, strandspelen. Ben je tussen de 10 en 14? Dan hoef je niet verder te zoeken, het Outstanding beach dagkamp is te gek!

Schrijf je nu in!
Expeditie Robinson kamp 12-16

Expeditie Robinson kamp 12-16

Het kamp met supertoffe proeven zoals in het tv-programma Expeditie Robinson. Iedere dag is er een team-proef en een individuele-proef met op de laatste dag een spannende finale. 

Schrijf je in voor dit avontuur!
Kick & Fun 11-14

Kick & Fun 11-14

Wil je het hard? Waanzinnig hard? In Mol verwelkomen we je voor Kick & Fun. Het kamp waar je niet meer bijkomt van het lachen. Dat buikje zal kriebelen. Al wordt je maag af en toe ook op de proef gesteld bij al die wilde kicks! Wie durft?

Ontdek het avontuur
Gamekampen 8-13

Gamekampen 8-13

Ben je ook benieuwd hoe games gemaakt worden? Wil je ontdekken hoe FIFA, Sims en Minecraft gemaakt worden? Ga dan met vriendjes en vriendinnetjes mee op Gamekamp! Tijdens de vijfdaagse dagkampen ontwerp en bouw je jouw eerste game, afgewisseld met leuke buitenactiviteiten. In 15 steden organiseert Bomberbot Gamekampen tijdens alle schoolvakanties.

Programmeer je eerste game!
Jeugdkamp outdoor 12-16

Jeugdkamp outdoor 12-16

Zin in 5 dagen avontuur zonder je ouders? Dit kamp leer je o.a. hoe je moet overleven in de wildernis. Verder staat het programma vol met leuke activiteiten in de buitenlucht en is er nog genoeg tijd voor heel veel fun! Elke dag staat in het teken van buiten, beleven en genieten. Droom nu al weg van bos, survivalbanen en de uitgelaten zomerse sfeer die er altijd heerst bij 25 Graden Noord.

Kom gezellig mee!
Actieve jongerenreizen Frankrijk 15-17

Actieve jongerenreizen Frankrijk 15-17

Voor een actieve jongerenreis ben je in Frankrijk natuurlijk aan het goede adres. Vanaf onze prachtige locatie midden in de Franse Alpen organiseren we voor het 5e jaar op rij verschillende actieve jongerenreizen. Tijdens deze 10-daagse outdoorvakantie verblijf je op een gezellige camping die gemiddeld een 8.2 scoort op Zoover. 

Beleef actie en avontuur in Frankrijk
Outdoorvakanties Slovenie 15-17

Outdoorvakanties Slovenie 15-17

Zin in een echt actieve vakantie? Ben jij het type dat altijd op zoek is naar avontuur en uitdaging, maar hou je ook van gezelligheid en sfeer? Dan is dit de vakantie voor jou! Tijdens deze jongerenvakantie in het ruige en indrukwekkende Slovenië staan enorm veel outdooractiviteiten op het programma. Tijd om je grenzen te verleggen dus! 

Geniet van avontuur en uitdaging in Slovenie
Outdoor kids Camp 5-8

Outdoor kids Camp 5-8

Ben jij een jonge avonturier tussen de 5 en 8 jaar oud en zoek je een vakantieweek met een avontuurlijk programma? Dan is het Outdoor Kids Camp echt iets voor jou!

Ga op avontuur uit!
Jongerenkamp 15-18

Jongerenkamp 15-18

Hou je van een avontuur in de buitenlucht? Of van een gezellig kampvuur? Het terrein en de omgeving waarin we verblijven biedt vele mogelijkheden voor een actieve week.

Ga mee op kamp!